Volkswagen Golf: tellerverlichting

Bouwjaar: 1988

Brand niet meer.
Hoe krijg ik de tellerbak eruit

Bartuz

Geplaatst door Bartuz (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hele raam van radio tot lichtschakelaar moet er uit, zit met sterschroefjes vast. Boven de radio een paar, achter het kachelbedieningspaneel een paar, achter de lichtschakelaar nog een. Voorzichtig proberen waar hij daarna nog vast zit en kijken waar de schroeven zitten. Niet forceren, dan breekt de boel gemakkelijk af. Hij moet er zonder kracht uit komen, als je alle schroeven gevonden hebt.

s6

Siem Bijman (140) PRO, 18 jaar geleden

Niet de dimmer stuk?? Dan brandt er ook niks meer.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

waarschijnlijk wel!

bartuz.. indien je deze buiten de dimmer om doorverbind zal de kerstboom weer branden! is dit het geval... dimmer vervangen..

paul,

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ach, ik heb ook wel eens een auto gehad waar de spanningsregelaar van de dynamo over zijn toertjes van was geraakt. Alles wat elektrisch was had 18 volt voor z'n kiezen gekregen. Dan gaan dus binnen 3 maanden alle lampies stuk, dus ook in het dashboard.
Stukkende lampjes komt best wel vaak voor, de dimmer idd ook.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.