Volkswagen Bora: Temparatuur valt weg

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDI 85 KW (pompverstuiver)

Hallo...

Ik heb een VW Bora uit 2001 1.9 TDi (rode i en d) een pompverstuiver type.
PRobleem is dat de tempratuur meter binnen van 90 grade opeens terug valt naar 70 of helemaal weg valt,zo lijkt net of dat de motor koud is.Maar is die niet want ik rij un uurtje of nog meer..opsnelweg kom het meestal voor dat die terug valt..En die slang van de thermostaat die blijft ook koud..word helemaal niet warm en die slang bove is stik warm vergelekken met die andere van de thermostaat..Dus ik had de thermostaat vervange en nee hoor de probleem is er nog steeds..Terug vallen van temparatuur en koude koel slang van de thermostaat..Wat kan de probleem zijn..??

Alvast bedankt

Bartje_1

Geplaatst door Bartje_1 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hoekstraym (0) PRO, 17 jaar geleden

vaak themp voeler,, je kan hem eff controleren door als hij weer weg valt even in motorregelapp te kijken of de themp daar ook is gezakt, is dat niet het geval dan voeler vervangen . zijn namelijk twee voelers in een . succes

BERTOTDI (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo,

Wordt de kachel wel warm ?

Komt wel vaak voor dat plastic schoepenwiel van de waterpomp los gaat zitten ( draait soms wel mee en soms niet)

carmania2000 (0) PRO, 17 jaar geleden

gewoon zien of er een storing staat in de motorstuurdoos of de tableau. Is gekend probleem met die temperatuurvoelers. Moeten er wekelijks meerdere vervangen

En bij een loszittende waterpomp valt de temp niet ineens weg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.