Volkswagen golf 3: temperatuur lampje

Bouwjaar: 1992

Hoi, misschien dat iemand dit probleem ook heeft gehad of herkend. Ik heb een golf 3 waarbij het temperatuur lampje na enige tijd gaat knipperen, terwijl de temperatuur van de koelvloeistof op de meter juist is. Zo rond de 80 graden. Heb een ander tellerhuis geprobeerd om te kijken of het daaraan ligt. Maar er gebeurde precies hetzelfde. Zou het de temperatuursensor kunnen zijn?

BudhaXL

Geplaatst door BudhaXL (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

heb het eens gehad met een golf 2, koelvloeistof potje van binnen vuil. ander reservoir er op en was klaar.(is gelijk aan golf 3) had precies de zelfde klacht. succes

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Heb ik ook gehad met een golf 2, alleen was bij mij het printje waar de schakeling van het lampje stuk.(dus in de km teller unit) Even nieuwe electrolytische condensators van de hobbywinkel insolderen en hij doet het weer als vanouds. Als het expansiepotje van het koelvloeistof schoon is is dit echt een avondklusje voor de keukentafel dus.
Enne, dit ontstaat door electrolyt dat wegloopt, is te herkennen aan verkleuring van de soldering, en is een bijzonder vaak voorkomend electronica probleem bij onderdelen die bijzonder heet worden. En dat laatste, leg je hand maar eens op het dashboard als ie een uurtje in de volle zon heeft staan bakken.

succes

BudhaXL (0), 19 jaar geleden

Aha, dat reservoir kan ik wel even schoonmaken misschien is dat het. Ik heb namelijk ook een ander tellerhuis geprobeerd en toen gaf hij hetzelfde probleem. Badankt voor de tips!!!

leber59 (0) PRO, 19 jaar geleden

probeer maar een andere voeler

BudhaXL (0), 9 jaar geleden

Niet opgelost, auto is met hetzelfde probleem verkocht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.