Volkswagen Tiguan: Tiguan parkeersensoren en trekhaak

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine

Een tiguan met origineel vanaf fabriek parkeersensoren voor en achter, is later een trekhaak met 13 polige jaegerstekker doos opgebouwd universeel, alleen de sensoren blijven piepen achterbij het aanhaken van een aanhanger. Is dit te programmeren dat ze uit gaan met de Vag-com? Ik kan er vrij weinig tot niks van terug vinden op Gerrit Speek of de ross tech site...Iemand dit al eens voorgehad?

downforthecause

Geplaatst door downforthecause (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Tiguan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

riennoot (0) PRO, 12 jaar geleden

ik neem aan dat je kabelset wel specifiek voor deze auto was? ik heb op de website van ECS elektronics de handleiding gedownload en zag daar dat er een optie was om je parkeersysteem op het kabelset aan te sluiten, moet je wel ff bestellen volgens mij, ik heb het ff in een afbeelding gedaan.

succes!

Gr. Rien

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/3/tiguan.png/" target="_blank" rel="nofollow">http://imageshack.us/photo/my-images/3/t...][img]http://img3.imageshack.us/img3/4544/tigu...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

downforthecause (0) PRO, 12 jaar geleden

Bedankt!Auto komt volgend week terug en er zit inderdaad een ECS kabelset onder ben ik achter, het is ook niet door ons ingebouwd dus ik ga eerst maar eens kijken of dat wel goed is gegaan.

gts3856 (0) PRO, 12 jaar geleden

dit moet gecoderd worden in de parkeerhulp

gr

downforthecause (0) PRO, 12 jaar geleden

Inderdaad in de lange codering van de parkeerhulp, code aangepast en het werkt.

Bedankt voor de reactie's

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Tiguan of stel zelf een nieuwe vraag.