Volkswagen Golf 2019: Tikkend geluid achter cockpit

Bouwjaar: 2019, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: DPB, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 96

Tikkend geluid (voor mijn gevoel achter cockpit). Voornamelijk bij het optrekken van de auto en naar links sturen (vooral erg op rotondes). Naar rechts sturen geen klachten.

Geluid is alsof er iets los zit. De dealer kan helaas niets vinden.

Hebben jullie enig idee wat het zou kunnen zijn?

KilbA

Geplaatst door KilbA , lid sinds 3 maanden geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Aandrijfas homokineten zijn gecontroleerd ?

KilbA, 3 maanden geleden

Bedankt voor je snelle antwoord! De auto is onlangs apk gekeurd. Ik ga er vanuit dat deze zijn gecontroleerd. Het is een ratelend tikje ongeveer achter de cockpit.

Indien het, het gene is wat jij beschrijft, gok ik dat dit een andere tik (geluid) maakt.

KilbA, 3 maanden geleden

Afgelopen maandag bij de dealer geweest. Deze hebben alle kabeltjes vast gemaakt. Het euvel was tijdelijk weg, echter is het geratel bij 2000 toeren weer aanwezig. Om het wat specifieker te maken, het geluid lijkt achter de toerenteller vandaan te komen.

Iemand nog ideeën wat het zou kunnen zijn?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.