Volkswagen Polo 2004: Tikkend geluid bij gas geven

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Mijn auto maakt sinds kort een tikkend geluid bij gas geven.
Of ik nu 30, 50 of 120 rij, als ik de ras indus hoor ik vanonder de moterkap een tikkend geluid. bij het nemen van bochten is de tik soms harder. Wanneer ik de gas loslaat of in neutraal gas geef hoor ik niets meer. Het probleem is 2 wekend geleden begonnen (toen hoorde ik het af en toe). Maar sinds vorig weekend hoor ik het constant.

Auto is nu bij de garage ma het tikkend geluid is niet meer te horen.
Ik ben natuurlijk niet gek (heb ook een audiofragment) maar zo gek dat die na een paar dagen stilstaan niets meer van zich laat horen.

iemand een idee?

LS-87

Geplaatst door LS-87 , lid sinds 5 maanden geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Homokineet van een aandrijfas is een optie.

LS-87, 5 maanden geleden

Zou je dit dan ook niet moeten zien? Auto is reeds sinds maandag in de garage en deze zou geen geluid meer maken... alsof het temperatuur gevoelig zou zijn... ik snap er niets van. En ook omdat het geluid er enkel is bij gas geven vind ik raar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.