Volkswagen Polo 2004: Tikkend geluid bij gas geven

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Mijn auto maakt sinds kort een tikkend geluid bij gas geven.
Of ik nu 30, 50 of 120 rij, als ik de ras indus hoor ik vanonder de moterkap een tikkend geluid. bij het nemen van bochten is de tik soms harder. Wanneer ik de gas loslaat of in neutraal gas geef hoor ik niets meer. Het probleem is 2 wekend geleden begonnen (toen hoorde ik het af en toe). Maar sinds vorig weekend hoor ik het constant.

Auto is nu bij de garage ma het tikkend geluid is niet meer te horen.
Ik ben natuurlijk niet gek (heb ook een audiofragment) maar zo gek dat die na een paar dagen stilstaan niets meer van zich laat horen.

iemand een idee?

LS-87

Geplaatst door LS-87 (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1590) PRO, 2 jaar geleden

Homokineet van een aandrijfas is een optie.

LS-87 (0), 2 jaar geleden

Zou je dit dan ook niet moeten zien? Auto is reeds sinds maandag in de garage en deze zou geen geluid meer maken... alsof het temperatuur gevoelig zou zijn... ik snap er niets van. En ook omdat het geluid er enkel is bij gas geven vind ik raar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.