Volkswagen Polo 2000: Tikkend geluid motor

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AKK, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 44

https://youtu.be/ZC0xI2X1bME

Ik hoor dit geluidje bijna het zelfde als bij mijn auto maar onze garage zegt dat kan het niet zijn wie kan mij helpen. Heb een eigen filmpje maar die lukt het niet om hier te plaatsen

Manuela-kiss

Geplaatst door Manuela-kiss (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1320) PRO, 3 jaar geleden

Ga naar een andere garage waar ze je wel serieus nemen , als het geluid wat jij hoort hetzelfde is als op het filmpje , waarom geloven ze het dan niet , ze zullen dan moeten zeggen wat het volgens hun wel is ?
Voor ons is van achter een pc lastig te zeggen wat het wel is.
Als het inderdaad een vervuilde klepstoter zou zijn , dan is een flush toch simpel te doen lijkt me , is trouwens geen garantie dat de klepstoter weer 100% zijn werk gaat doen en het tikken weg is , maar als je verschil hoort na de flush zit je in de juiste richting.
Veel korte afstanden en weinig olie verversen kunnen dit zeker veroorzaken.

    Rijdt 70 km per dag ongeveer hij zij ververs de olie dat gaat ie donderdag moet maar neem aan dat ie daar ook naar gaat kijken want heeft me afgelopen week al aardig wat gekost - Manuela-kiss (0), 3 jaar geleden

kaleido 1 (1320) PRO, 3 jaar geleden

Zou voor het verversen er eerst een flush in gooien met warme motor 20 minuten stationair laten draaien , en dan een nieuw filter met de juiste olie plaatsen.

kaleido 1 (1320) PRO, 3 jaar geleden

en wat is het resultaat ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.