Volkswagen corrado vr6 2,9: toerentalschommelen.

Bouwjaar: 1992

hoi allemaal.
Ik heb problemen met mijn vr6.Bij een koude start is het moeizaam eerst een beetje pruttelen voor hij start.Daarna loopt hij goed totdat je een keer stopt en de motor afzet bijv voor trein of brug.Als je dan start draaid hij meer toeren en blijft dit ook een poosje doen rijd dan ook zenuwachtig.Dit krijg ik ook als hij warm word en de dubbele ventilator aangaat ook dan rijd hij zenuwachtig.Ik heb er al een nieuwe brandstofpomp in gedaan want deze was versleten.Hij is toen helemaal uitgelezen alles was goed.Wat zou dit kunnen zijn?Ik zit zelf nog aan de uitlaad te denken want deze is zelf vebouwd door de vorige eigenaar.De eind demper is versleten en de demper daarvoor dwars geplaatst is vervangen door een pijp.Als je hebt gereden kun je de eind pijp niet eens aanraken zo warm,dit heb ik bij mijn andere auto niet.Ik heb nu een hoop info gegeven mischien overbodig,maar je weet het nooit,Als iemand een oplossing weet hoor ik het graag.
Gr André.

andrévr6

Geplaatst door andrévr6 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Corrado? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

eerst nieuwe temperatuursonde van het koelwater voor de computer halen, deze durfen nogal eens stuk te gaan. Computer hoeft hier geen storingen op te creëren!!

succes

andrévr6 (0), 19 jaar geleden

Hoi Harry.
Bedankt voor je reactie.Kun je mij vertellen welke dit is want er zitten er dacht ik 3.Aan de voorkant tussen de radiator en de ontsteking.Kan het ook zijn dat er aanslag op zit van het warme koelvloeistof en dat reinigen voldoende is?

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

is de blauwe als het goed is. kost eurotje of 15 (hang me er niet aan op) en vervangen moet een eitje zijn, veerpal wegtrekken, en hij kan er zo uitgewipt worden. Nieuwe o-ring bij de nieuwe kopen, klaarleggen en snelzijn gaat er bijna geen vloeistof verloren.

En die dingen gaan inwendig naar de kl...n dus vervangen. Diverse tempsondes van VW zijn helaas zwakke broeders.

andrévr6 (0), 19 jaar geleden

Oké Harry,ik zal deze week ff kijken voor zo'n sensor 15 euro kan ik mee leven.Ik ben benieuwd,het is leuk al die sensors totdat ze kapot gaan zoek je jezelf wezeloos.Je hoort het wel hoe het is afgelopen.
gr André.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Corrado of stel zelf een nieuwe vraag.