Volkswagen corrado g60: benzine verbruik naar een tijdje :(

Bouwjaar: 1990

ik heb een corrado g60 uit 90 mijn verbruik is heel hoog maar als ik mijn min pool van de accu eraf haal dan heeft hij een normaal verbruik en dan trap ik niet ik rijdt gewoon rond de 60kmper uur in zijn 3e of 4e versnelling maar na ongeveer 50a60 km stel hij zijn eigen bij en dan heeft hij een heel hoog verbruik(1op6) en blijft dan ook zo of ik moet mijn min pool er weer even afdoen en dan is het weer goed wie weet wat dit is het is in iedergeval zwaar kl**e zo help me ik hoop jullie te horen van die het wel weten of hebben meegemaakt alvast bedankt laterzzzz

brentje

Geplaatst door brentje (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Corrado? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

ricardo9623 (0), 19 jaar geleden

Ik weet geen antwoord maar vraag mij af, is het verbruik ook werkelijk zo hoog al de display aan geeft of wijkt alleen de display weergave af?

vanzanten (0) PRO, 19 jaar geleden

kan heel goed aan de display liggen, als de stroom er af is geweest is hij weer gereset en kan dan wel even het goede verbruik aangeven. 1 op 6 bij normaal gebruik is wel heel erg veel. let je op de boordcomputer of heb je dit zelf berekent naar het aantal gereden kilometers op een volle tank?

brentje (0), 19 jaar geleden

ik heb dit zelf berekent ik heb met 50liter benzine 300km gereden en dat met gewoon normaal rijgedrag groeten

brentje (0), 19 jaar geleden

heej ik heb mijn corrado afgesteld zoals het in sis cas staat van het programma bosch maar zodra ik mijn tempratuursensor weer aansluit dan loopt het co gehalte weer op en kan ik draaien aan het co schroefje wat ik wil maar hij blijft hoog hij mag tussen de 0,3 en 1,1 zitten maar loopt op richting de 2 wat nu help bvd brent

universeel11700 (0) PRO, 19 jaar geleden

is niet gewoon je tempzender defekt dat deze een verkeerde waarde aan de computer doorgeeft waardoor deze meer begint in te spuiten

brentje (0), 19 jaar geleden

nee die tempratuur sensor is niet kapot die heb ik nagemet en tempratuur en weerstand dus die is het niet

dick2213 (0), 18 jaar geleden

Ik heb ook hetzelfde probleem gehad met mijn G60 bij mij was de stappenmotor en de lambda-sonde het probleem. maak die maar eens goed zuiver.

M.v.gr
Dick

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Corrado of stel zelf een nieuwe vraag.