Volkswagen Touareg: Touareg 2004 fault running gear

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5TDI

HELP! mijn auto heeft de fault running gear workshop storing. eerste keer was ik toevallig naast een autobedrijf en hebben hem uitgelezen en ineens was de melding weg. Nu staat ie voor de deur en wil geen kant op. Ook de versnelling gaat dus niet uit de P stand dus wegslepen is ook onmogelijk. Ik heb twee jaar terug de luchtvering computer (links achterin) al laten vervangen.

Tot overmaat van ramp komt er nu ook Break Fault, stop vehicle'' in het display.
Accu is goed (half jaar geleden vervangen) en hij start verder ook prima.

Wie kan me helpen, heb de pof al losgehaald (zal vast wel niet slim zijn) om een poging tot reset te ondernemen maar tevergeefs.

Er schijnt ergens een schakelaar te zitten om de auto uit de P blokkering te halen, ik zal toch op een of andere manier de auto moeten wegslepen naar de garage...

Vdende

Geplaatst door Vdende (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touareg? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (265) PRO, 8 jaar geleden

Dat staat wel in het boekje....

Vdende (0), 8 jaar geleden

wat staat in het boekje Hans?

Hans4040 (265) PRO, 8 jaar geleden

Hoe je hem uit de P stand kan krijgen...anders de aangedreven wielen op een dolly en naar de garage slepen.

Succes.

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

Plastieke kap in middenconsole wat om/onder pookhoes zit met een plastiek spateltje omhoog wippen en dan moet ik ff nadenken maar misschien zie je een geel plastiek pinnetje wat je moet indrukken, je moet in ieder geval een plastiek knopje/pennetje indrukken en dan de pook eruit trekken maar weet ff niet zeker wat en waar maar in ieder geval onder de kap pook.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touareg of stel zelf een nieuwe vraag.