Volkswagen Transporter : Transporter T4 uitlezen met VAG-COM

geraak met mijn VAG-COM niet op een T4 transporter zegt dat dit voertuig niet OBDII compatibel is , weet iemand hier raad mee ? 1.9 TDI ABL motor van bjr 2000
controle lampje v/d remmen blijft branden en weet niet waarom , piept ook telkens 2 maal bij inschakelen contact

Luc6672

Geplaatst door Luc6672 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

F._Kormelink (0) PRO, 17 jaar geleden

Als er geen originele radio in zit, deze demonteren, daarna opnieuw proberen.
De slijtage indicatoren zijn 2 draads waarschijnlijk een onderbreking ergens, of niet aangesloten?

Luc6672 (0) PRO, 17 jaar geleden

Heb gisteren kunnen proberen ,was niet orig. radio maar deze afkoppelen helpt niet,wel nu vastgesteld dat ik wel de controller van "Instumenten" kan bereiken en uitlezen, doch dit is de enige (heeft wel geen ABS) er moet toch een controler zijn van "engine"
control finder durf ik niet starten ,heb geen idee wat lang duren kan zijn ,minuten ,half uur ,uren ? iemand ervaring mee ?
wat betreft remindicator ,deze was niet aangesloten ,2 draads,maar of die nu open ligt of kortgesloten melding blijft komen ,de verdere bedrading is onbeschadigd en gaat in bundel verder weg. remvloeistofniveau is ook OK, is wel vervelend lampje.
in instrument controler zijn ook geen foutmeldingen aanwezig ,clear codes aldaar helpt ook niet

Siem Bijman (175) PRO, 17 jaar geleden

Heel waarschijnlijk toch de remindicator bedradinng die is doorgeschuurd. Ga meer eens iets verder van de remblokken af en ongetwijfels zit daar een breuk. Vaak meegemaakt.Let op, het zit zowel voor als achter een indicator op.

Kun je volgens mij niet uitlezen, deze storing.

jos_br.5980 (0) PRO, 17 jaar geleden

ABL is geen tdi maar td en kun je alleen via brandstofpomp op fouten controleren (niets afstellen).

Jos.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.