Volkswagen Golf: Trekhaak aansluiting Golf 7

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

Hallo, ik heb een trekhaak aangekocht voor mijn golf 7 - 3-deurs, de bekabeling is van het merk ECS, maar de stekker die ik moet terugvinden links achteraan in de golf blijkt onvindbaar, iemand enig idee waar ik deze kan vinden?

koimoobi

Geplaatst door koimoobi (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 10 jaar geleden

Moet er geen kabel naar voren gelegd worden? Wat staat er in de montagehandleiding?

koimoobi (0), 10 jaar geleden

De kabel die bijgeleverd werd met de 12-polige stekker (met 5 draadjes aangesloten beetje model van iso stekker radio van vroeger) er aan reikt niet tot vooraan en op de plaats die ze aangeven waar hij zou moeten gekoppeld worden is er helemaal niets... De bijgeleverde module moet op de achterwielkast gemonteerd worden en de aftakking die dan vanaf de module vertrekt met die 12-polige stekker er aan is maar een 40-tal cm lang... dus vooraan kan niet denk ik...

Gerard van Ingen (0) PRO, 10 jaar geleden

Een te late oplossing, maar misschien heeft een andere monteur er iets aan.

Golf 7 is soms voorbereid en kun je inderdaad bij het achterspatbord een stekker vinden.
Bij een Golf 7 die niet is voorbereid voor trekhaak aansluiting moet je een kabelset voor een Audi A3 bestellen en de kabel voor naar de zekeringdoos leggen.

Bosal no. 033-768
ECS no. AU046D1 RP0

Gerard.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.