Volkswagen Golf: Trekt op als een slak na diesel tanken :-(

Bouwjaar: 2001

Vanmorgen heb ik diesel getankt bij een benzinestation. Ik vond de diesel een beetje raar schuimen maar dacht er verder niet bij na...ik bedoel...een vrouw en verstand van diesel? ;-P Vervolgens wilde ik de snelweg weer oprijden maar het leek wel of mn auto niet meer vooruit te branden was! Oke, het is een SDI dus hij trekt sowieso niet snel op, maar dit was wel ERG traag... hij kon zelfs niet eens harder dan 120 km/u! Zou de diesel die ik getankt niet helemaal jofel kunnen zijn? En kan ik hier mee blijven doorrijden?

Lilly

Geplaatst door Lilly (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Tim_vr6 (0), 19 jaar geleden

Jouw probleem klink als op je auto in de noodloop modus staat.
Luchtmassa meter kapot?
Laat je auto eens uitlezen, kijk of er een foutmelding naar boven komt.

Lilly (0), 19 jaar geleden

Net naar de VW dealer geweest om uit te lezen...de dieseltoevoer was onvoldoende omdat er telkens een stop bleef hangen, dus hebben ze de klep/stop vervangen. Ka-ching 103 euro.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.