Volkswagen Golf: Trillen Motor

Bouwjaar: 1999

Golf 1.9TDI AUTOMAAT 66 KW

Beste Mensen,

Wanneer ik 110kmh rij trilt het stuur (het lijkt of ik de motor in het stuur voel). Ook wanneer ik 80kmh in 3 (automaat) rij voel ik het stuur vibratie. Bij beide snelheden draait de motor ongeveer 2500rpm. Bij andere toerentallen (hoger en lager) is het stuur rustig. Bijvoorbeeld bij 80kmh in 4 is het stuur rustig (2100rpm). Is dit normaal/ te verhelpen? Alvast hartelijk bedankt voor uw tips en adviezen.

MVG, Co

Valkering

Geplaatst door Valkering (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

danielsaab (0), 18 jaar geleden

laat hem eerst is uitlijnen en ballanceren gr john

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

daan, het probleem is toeren afhankelijk......... kan dus nooit in de wielen zitten, ook niet in uitlijning.


Valkering (0), 18 jaar geleden

De wielen zijn uitgebalanceerd. Zoals Arie zegt, het is een bepaald toerental/gebied (2400rpm-2600rpm).

Co

danielsaab (0), 18 jaar geleden

weet je zeker da het in de toeren zit en niet op een bepaalde snelheid dat het mischien hetzelfde is in een ander toerental op de zelfde snelheid ??? gr daan

danielsaab (0), 18 jaar geleden

want een kennis van mij had hetzelfde in een golf 4 wat jij ook hebt neem ik aan en dat was dat er speling zat tussen de blokrubbers gr daan

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

het is een kwestie van goed lezen daan, co geeft aan: bij 80 in zijn 3 trilt het stuur.....bij 80 in zijn 4 niet!

raymond_hoste (0), 18 jaar geleden

Hallo,
Toevallig laatst distributieriem vervangen? Is het motorrubber rv wel goed uitgelijnd kan rare trillingen veroorzaken.Hebt het zelf ook gehad bij mijn golf IV 1.6 16v.Het leek toen ook te zitten in de banden had het ook mis.
Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.