Volkswagen Polo 2020: Turbo problemen EPC. P00AF P334B

Bouwjaar: 2020, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: DKZ, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 147

Beste.

Ben zelf een garagehouder en lees vaak mee op dit forum. Nu is hrt zover dat ik zelf een vraag aan de denkers onder ons moet stellen.

Heb een Volkswagen Polo 2.0 GTI binnengekregen met een een aantal foutcodes, o.a p00AF en p334B. Nou heb ik deze code destijds bestudeerd en kwam tot de conclusie dat het de wastegate is. Deze is volledig electrisch. Nou zo gezegd zo gedaan. Complete turbo besteld. Turbo eruit nieuwe turbo erin gehangen. Heb daarna geprobeerd in te leren. Maar blijft echter het euvel bestaan.na paar seconden brandt het EPC lampje en komen de twee foutcode weer naar boven. Bij het inleren geeft ie succesvol aan. Echter hoor en zie ik geen beweging in de actuator. Auto blijft in noodloop en de codes p00AF en P334B komen tevoorschijn. Nu ben ik radeloos en weet me geen oplossing meer.

Beide codes hebben betrekking op de turbo.

Ingeleerd met Vcds.

Iemand hier raad mee??

Youriboz

Geplaatst door Youriboz (50) PRO , lid sinds 3 weken geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.


"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php