Volkswagen Golf IV: Turbo reiniger, hoe kom ik eraan?????

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Mijn Turbo moet schoongemaakt worden, want de schoepen komen af en toe vast te zitten, nou heb ik wel's gehoord dat er een turboreinigingsmiddel bestaat, alleen waar kan ik het vinden.

tsgenc

Geplaatst door tsgenc (65) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

uit elkaar (laten)hhalen en ultrasoon bad
anders nachtje in de reiniger en dan 100% schoon en droogmaken

Tiguan (0) PRO, 16 jaar geleden

Bij een Automaterialenzaak koste ongeveer €75 ik zelf heb geen ervaring mee maar wel zelf uit elkaar halen en schoonmaken.

http://www.amt.nl/web/Nieuws/Tonen-Nieuw...

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ritje van een paarhonderd km volgas op de autobahn doet wonderen... (Bij een TDI moet de naald van de toerenteller gewoon zo af en toe eens aan het rode vlak snuffelen)

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=audia4]Ritje van een paarhonderd km volgas op de autobahn doet wonderen... (Bij een TDI moet de naald van de toerenteller gewoon zo af en toe eens aan het rode vlak snuffelen)[/quote]
Precies.
Door dat "nieuwe rijden" krijg je dit soort problemen.
Gewoon een paar x tijdens een rit vol in z'n toeren brengen,en dan voorkom je al snel dit soort problemen.

tsgenc (65), 16 jaar geleden

Dat gaat soms niet vol in z'n toeren, dan heb ik vermogensverlies, hij gaat dan over naar de noodloop, turbo schakelt zichzelf uit.

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Gewoon een tijdje planken, krijgt ie vanzelf minder neiging om in noodloop te gaan. Probleem is dat hij de gewenste turbodruk niet haalt door vastzitten van de variabele turbo; zware vervuiling; of een half verstopte katalysator.

Je mag hem ook een week bij mij in de kost doen hoor; met een volle tank graag, krijg je hem leeg terug met een motor die weer weet wat adem halen is.... Niet de hele week er naast komen zitten graag; meeste eigenaren kunnen niet zo goed tegen de behandelingswijze. (uiteraard wel met respect, de motor en olie moeten warm zijn)

In ieder geval ben ik goedkoper dan dat flessie wat al aangeboden is; en ik geef net zoveel garantie :-)

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

http://www.abconprodukten.nl/N_frame.htm...

Toch is er een middel wat wel werkt, zelf een hele goeie ervaring mee.

Gr. paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.