Volkswagen POLO: Turbo slaat niet in

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Diesel, Motorcode: CFW, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 55

Hallo!
Gister 23-8-2019 heb ik mijn motor regel apparaat laten vervangen door volkswagen garage!
Dit omdat mijn ecu defect zou zijn! Door een tweede hands
En ondertussen ook terug roep actie laten uitvoeren een nieuwe software update!
Heb ik hem opgehaald maar blijkt dat ik nu ineens veel minder vermorgen heb met optrekken en de toerental gaat geleidelijk omhoog dus niet boven de 2000 toeren dat die ineens omhoog schiet ik kom op de snelweg amper nog vooruit in de 3/4/5 hij haalt met moeite 130km/u heb ik hem vandaag uitgelezen en geeft die nu aan aa ik het kenteken invoer een 1.2D terwijl die eerder toen ik hem inplugte een 1.2tdi aangaf, iemand ervaring ermee of iemabd enig idee wat dit probleem zou kunnen zijn?
Hoor het graag!

Glennzel

Geplaatst door Glennzel (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 4 jaar geleden

En wat zegt de dealer die de update deed over dit probleem?

Glennzel (0), 4 jaar geleden

Die zegt moet je maandag even bellen voor afspraakte maken en dan kijken we of er wat fout is gegaan! Hij zei meteen degene wat de computer aan geleverd heeft daar zal de fout wel zijn, maar het rare is dat ik nu met een systeem de auto uitlees en dan 1.2d staat ipv 1.2Tdi

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.