Volkswagen Tiguan 2016: Uitlaatklep

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CZE, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 110

Beste allemaal,

Ik heb een Tiguan van 2016, en bij ontgrendelen van de auto of of slot dan gaat het uitlaatklep ook open en dicht hoor je goed. Ik ben er mee naar de vw dealer geweest en die hebben de klep vervangen en toen ik mijn auto ophaalde was er niks veranderd waar ik echt boos over was en na het gemeld te hebben. Hebben ze navraag gedaan bij Pon importeur en die wis ook niet wat het was. Echte amateurs! nu hoop ik dat hier op dit Forum er mensen zijn die wel weten wat het probleem kunnen zijn is.

Mvg

Cross touran

Geplaatst door Cross touran (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Tiguan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

harry4203 (430) PRO, 2 jaar geleden

Kan natuurlijk zo het geluid niet beoordelen, maar veel moderne autos sturen bepaalde systemen even aan ter controle wanneer de auto uit de slaapstand gehaald wordt.(ontgrendelen) denk dus eigenlijk dat dit normaal is.

kaleido 1 (1610) PRO, 2 jaar geleden

Ik heb een tiguan van 2014 160 pk je wil niet weten wat ik allemaal hoor in en om de auto als ik de auto ontgrendel , net wat Harry schrijft , niks aan de hand hoort zo. Jammer dat ze het zo doen .

Cross touran (0), 2 jaar geleden

Beste Harry & kaleido,

Het vreemde is dat ik eerst dit niet had en nadat ze een nieuwe klep hadden geplaatst bleef hij geluid maken terwijl mijn zwager met de precieze auto en motor type dit bij hem niet doet.

Cross touran (0), 2 jaar geleden

Om dit onderdeel gaat het.

harry4203 (430) PRO, 2 jaar geleden

als ik de vraag lees heb je de klep laten vervangen voor het geluid, nu zeg je dat het geluid er voor het vervangen van de klep niet was. ik volg t ff niet meer.

Cross touran (0), 2 jaar geleden

Klopt! er was nooit geluid tijdens het ontgrendelen van de auto of op slot. Toen kwam deze geluid aanwaaien en na een bezoekje bij de vw dealer, bleek dat het om de klep ging. Na het vervangen bleek het geluid terug gekomen zijn vandaar. De importeur Pon wist dit ook niet op te lossen wat ik heel vreemd vind.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Tiguan of stel zelf een nieuwe vraag.