Volkswagen Golf: uitvallen golf 3 -> relais 109

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Mijn golf valt af en toe tijdens het rijden uit. Dan duurt het even aen kan dan weer starten en verder rijden. Het uitvallen gebeurt willekeurig. Ik heb het brandstogrelais al vervangen maar dat geeft geen verbetering. Nu las ik dat ook het relais nr.109 (spanningsvoorzieningsrelais voor motorregelapparaat) problemen kan geven. Waar zit deze?? Zit deze ook in de zekeringskast??? Kan iemand me vertellen hoe het zou kunnen dat als mijn motor uitvalt, dat ik dan niet gelijk kan starten (startmotor draait rond, maar krijgt geen benzine) en als ik even wacht (1 a 2 min.) dat hij dan gewoon start en ik weer verder kan rijden zonder dat hij stottert.

Alvast bedankt,

Kees

kdeurloo

Geplaatst door kdeurloo (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Henkk (0), 16 jaar geleden

Weet je zeker dat het neit de pomp is die er mee ophoud heb ik zelf ook gehad. kon daarna na 1 a 2 min ook weer verder.

gr henk

kdeurloo (0), 16 jaar geleden

Heb jij toen je pomp vervangen??? Het vreemde vind ik dat ik daarna gewoon weer (soms weken) kan rijden zonder problemen. Dus dan moet het in de aansturing van de pomp zitten. Ik probeer op deze manier het een an ander uit te sluiten.

Kees

Henkk (0), 16 jaar geleden

mijn pomp kon je horen als hij lawaai ging maken stopte hij er gewoon mee en viel de motor stil....

paar min wachten en gaan maar weer soms deed ie het vaak en soms ook weken niet.

bj mij was het de pomp onder de auto

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.