Volkswagen Corrado: Uitvallen motor vr6

Bouwjaar: 1992, Motorcode: 2.9 abv

Hallo ik hem een probleem met mijn auto het gaat om een corrado vr6 2.9 abv . Ik ben hem aan het opknappen met een paar vrienden . De motor is er uit geweest om te reviceren enz . Maar nu we alles weer aan hebben gesloten loopt ie te laag stationair 500 toeren per minuut terwijl dat tussen de 600 en 700 moet zijn . En op het moment als ik gas geef en het toerental zakt weer naar beneden dan wil ie uitvallen . Ik kan hem net aan de praat houden om heel voorzichtig met het gas te spelen . wie o wie zou weten wat het kan zijn . Zou het de gasklep positie sensor zijn ?

Rolfovr6

Geplaatst door Rolfovr6 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Corrado? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (20) PRO, 16 jaar geleden

dat zou kunnen roelf maar het kan ook een vacuumleiding zijn.
je zo moeten beginnen met het uitlezen van de storingen en zien of daar nu wat instaat deze wissen en dan kijken wat er terug komt er zou van alles in kunnen staan maar je hebt alles los gehad.

groetjes jan.

Rolfovr6 (0), 16 jaar geleden

Ja alles is los geweest . Maar alle vacuum slangen die hebben we al gechekt . Er zat toen idd 1 verkeerd maar die hebben we weer goed gezet en daar is het wel wat beter op geworden maar niet zoals het hoort . Ik zal even aan een vriend vragen of ie zon uitlees computer kan lenen van zijn werk

jan T (20) PRO, 16 jaar geleden

dat zou mooi zijn roelf dan kun je het op je gemaak controleren.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Corrado of stel zelf een nieuwe vraag.