434 bezoekers online

Volkswagen Golf 4: upgrade centrale deurvergrendeling Standaard naar afstandsbe

Bouwjaar: 1998

--------------------------------------------------------------------------------
Hallo,

Ik heb een Volkswagen 2.0 uit '98 staan, nu zit er al centrale deurvergrendeling op. Maar nu wil ik graag de deuren op afstand bedienen, ik heb zo`n setje van VDO gekocht. Ik heb wel een beschrijving maar kom er niet uit. wie heeft er tips ? En zit hier veel werk in? Wat moet je allemaal loshalen? En waar bouw ik de centrale kast in?

Alvast Bedankt!

Mark

putto

Geplaatst door putto , lid sinds 15 jaar geleden

5 Reacties

0

peter8765, 15 jaar geleden

Wat zit er bij u op, elektr. of met luchtpompjes

0

putto, 15 jaar geleden

Peter,

Volgens mij is het elektrisch!
Kan jij mij misschien verder helpen

0

peter8765, 15 jaar geleden

Bij dat setje zit toch een schema voor aansluiting!
bij mij was mijn centr.vergr. NEGATIEF gestuurd d.w.z. dat je setje een neg. sturing moet geven aan je vergr. Je moet dat testen met een contr.lampje!

0

Crossroads, 15 jaar geleden

Kun je niet gewoon simpelweg het relais vervangen?
Ik heb centrale portiervergrendeling met afstandsbediening door gewoon simpelweg bij bijvoorbeeld www.conrad.nl een relais te bestellen van 50-80 euro.

0

erik2819, 15 jaar geleden

Golf 4 is inderdaad massagestuurd,linker portierbekleding demonteren en de draadbundel die van je portierslot afkomt even open snijden.Hier zitten volgens mij ongeveer 6 draden in waar je er 2 van nodig hebt.Met een LED-spanningzoeker met de ene zijde op een plus en de andere kant op een van de draden en dan het cilinderslot in het portier open en dicht doen,net zolang tot je het open en dicht signaal hebt.En dan maar aansluiten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.