Volkswagen Polo 2008: V68 motortje climate

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: .

Hallo!

Onlangs heb ik een polo aangeschaft. uit het jaar 2008. Motor is 1.4 .

Toen ik aan het rijden was merkte ik dat als ik de tempratuur naar 20 graden draaide dat het heel warm werd in de auto.
Na heel wat onderzoek gedaan te hebben op het internet kwam ik er al gauw achter dat dit de v68 motortje kan zijn.
Vandaag heb ik voor het eerst bij de pedalen naar boven gekeken en draaide ik aan de tempratuur meter. Ik zag de tandwiel draaien , alleen viel mij het volgende op. tot +- 18 graden draait de v68 motortje langzaam open ( tandwiel voor tandwiel) Dit lijkt mij juist de bedoeling). Echter is het zo als ik dan 3 graden warmer draai kiest de v68 motor ervoor om helemaal open te gaan in warmte.
moet dit betekenen dat het motortje kapot is? kan dit eventueel met een VCDS apparaat ( als ik het goed benoem) te programeren zijn?
Hij draait wel maar het lijkt alsof hij de tempratuur meter niet begrijpt.

Als ik hem op terug draai naar helemaal koud dan wordt het ook heel koud in de auto. De airco werkt trouwens ook gewoon Prima!

Als ik de auto in contact zet en ik kijk naar het motortje dan maakt hij even een geluid en een lichte beweging. ( meer de indruk dat het aangeeft dat het klaar is voor gebruik)

Hopelijk kunnen jullie iets voor me betekenen!

Groetjes!

shabvergt712

Geplaatst door shabvergt712 (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.