Volkswagen Golf I : vacuum slangetjes

Bouwjaar: 1979, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.5 JB

2 jaar gelden heb ik een golf cabrio gekocht bij een garage in het zuiden van het land. ondertussen ben ik nog een keer het aankoop bedrag kwijt aan reparaties (hij was mooier dan dat hij reed maar daar kwam ik pas na aankoop achter), maar nu ben ik er bijna, ik zoek alleen nog naar een schema van de vacuumslangetjes van de carburateur,luchtfilter en ontsteking het is een 1.5 JB motor uit 79.

golf cabrio 79

Geplaatst door golf cabrio 79 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Tiguan (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=golf cabrio 79]2 jaar gelden heb ik een golf cabrio gekocht bij een garage in het zuiden van het land. ondertussen ben ik nog een keer het aankoop bedrag kwijt aan reparaties (hij was mooier dan dat hij reed maar daar kwam ik pas na aankoop achter), maar nu ben ik er bijna, ik zoek alleen nog naar een schema van de vacuumslangetjes van de carburateur,luchtfilter en ontsteking het is een 1.5 JB motor uit 79.[/quote]
bedoel je zo iets, Ik hoop dat je hier wat aan hebt.


[url=http://img373.imageshack.us/my.php?image...][img]http://img373.imageshack.us/img373/9072/...[/img][/url]

Veel succes
Groet Tiguan

golf cabrio 79 (0), 16 jaar geleden

bedankt voor je snelle reactie

is dit echt van een 1.5 JB motor? dan mis ik nog wel het een en ander qua t-stukken ed. Ben ik heel brutaal om te vragen of je ook de betekenis heb van de aangegeven nummers?

bedankt,
martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.