Volkswagen Polo: Valse Lucht bij volgas

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Auto lijkt te veel lucht te krijgen bij abrubt vol gas, als ik dit geleidelijk doe is het beter, maar bij vol gas slaat de auto af.Heb reeds het gasklephuis vervangen, bougies nagekeken ( deze waren wit) Vaccuumslang tussen rembekrachtiger en gasklephuis vervangen, klopsensor vernieuwd, lambdasonde vervangen en de computer vervangen.De auto is uitgelezen met vagcom en deze gaf in eerste instantie aan dat de lambdasonde en klopsensor stuk waren, nu geeft de auto geen foutcodes meer aan. Heeft iemand een idee en weet iemand of je een gasklephuis van een 1.3 uit 1995 moet inleren, heb dit geprobeerd met vagcom maar dit lukte niet.

De auto start verder goed en loopt goed stationair

Alvast bedankt voor de moeite

Kortedijk

Geplaatst door Kortedijk (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

cor van jaarsveld (0) PRO, 12 jaar geleden

Door vol gas te geven geef je de motor de gelegenheid maximaal lucht aan te zuigen.. Er moet dus extra brandstof gegeven worden... Daarom is er waarschijnlijk een gasklepschakelaar gemonteerd, welke bericht geeft aan de ecu zodat die er voor gaat zorgen..

Had de VW Polo van 95 Jettronic of Motronic, of een ander merk injectiesysteem??

tedkroon (0), 12 jaar geleden

Meet de brandstofdruk eens? Wellicht geeft hij te weinig brandstof bij volgas!

Kortedijk (0), 11 jaar geleden

Probleem gevonden: Brandstofpomp gaf te weinig druk, deze vervangen en auto loopt weer als een zonnetje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.