Volkswagen Polo: valt uit tijdens rijden

Bouwjaar: 1985, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1100

Vanmorgen reed ik 80km per uur met mijn VW Polo Coupe uit '85 toen plots al het vermogen weg viel. Ik heb hem uit laten rollen en ca. 5 minuten gewacht en zo kon ik steeds een kilometer rijden. Er is ook een lampje gaan branden namelijk I\I, en dan midden in die schuine streep zit een stipje. Ik hoop dat iemand begrijpt wat ik bedoel. Het is het lampje linksonder (oranje). De accu kan het niet zijn volgens mij want de lampjes op het dashboard gaan wel branden.

Weet iemand misschien wat het euvel zou kunnen zijn??? Ik heb vorige week een andere benzinetank erop laten zetten maar betwijfel of dit hier iets mee te maken heeft.

Thanx alvast!

Antoine453

Geplaatst door Antoine453 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Antoine453 (0), 14 jaar geleden

Helemaal niemand enig idee??
Nieuwe accu, dynamo, bougies/kabels, relais???????????

HELLUP!

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Je plaatst een bericht en amper 2 uur later begin je al te schreeuwen..De meeste zijn net klaar met werken en zijn aan het happen.

Dat lampje wat je ziet branden is naar mijn mening van de choke,duw deze eens terug en kijk wat hij dan doet,waarschijnlijk is het dan weer goed.

Antoine453 (0), 14 jaar geleden

Lampje van de choke, thx..

Alleen deze staat helemaal terug..

???

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Dat zou het toch betekenen dat hij op de choke kan lopen,controleer het eens onder de motorkap en de kabel ervan..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.