Volkswagen Golf: Veel geruis aandrijving.

Bouwjaar: 1993

Er komt vrij veel geruis uit de aandrijving/ versnellingsbak van een Golf Cabrio 1 uit 1993. Is dit normaal? Er zit voldoende versnbak olie in, schakelen gaat soepel, koppeling werkt prima.
Hoe denken jullie over een additief in de versnbakolie met Teflon o.i.d? In het instructiboek van VW wordt dt nadrukkelijk afgeraden.

Martijn7391

Geplaatst door Martijn7391 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

als alles goed schakelt zou ik me er niet te druk om maken.

komt het geluid niet van de banden of wiellager?

Martijn7391 (0), 19 jaar geleden

Het zijn niet de lagers of banden. Ik rij ook in een seat cordoba uit 2000 en die is zo stil als wat. Het zal de leeftijd van de golf wel zijn.

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

de cabrio is nog steeds een golf 1, de seat is beter geisoleerd dan de golf, dus dat kan je niet vergelijken.

de golf is eigelijk nog identiek aan bouwjaar 1980.


als alles verder goed is, en goed schakelt zou ik er eerst niks aan doen.

luuk6738 (0), 18 jaar geleden

hallo ik heb precies het zelfde probleem gehad lijkt een wielager of iets maar waarschijnlijk zit in je bak. als ie meer geluid gaat maken per versnelling gewoon ff 40 kmh gaan rijden eerst in z,n 2 dan z,n drie enz enz als het geluid erger word bij de zelfde snelheid is het waarschijnlijk je bak diff

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.