Volkswagen golf 3 1.8 gl: Motor wil niet aanslaan, wie weet raad

Bouwjaar: 1993

Het probleem is dat de auto niet meer start. Hij is naar de garage gebracht die het ook niet kunnen vinden. De startmotor werkt, bobine is goed, verdelerskap goed, en de caburateur krijgt benzine ingespoten maar verder doet de motor het niet. Ze konden de auto niet uitlezen met een computer omdat mijn auto een ouder type was.

Ze adviseren mij naar een VW-dealer te gaan. Weet iemand van jullie misschien wat het kan zijn? Ik ben langzamerhand hopeloos aan het worden. Het zal wel de VW-dealer worden maar misschien weet iemand van jullie wel wat het misschien kan zijn.

alexander251

Geplaatst door alexander251 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Frank3197 (0), 19 jaar geleden

Vonken alle 4 de bougies? Zijn alle stekkers op en rond het blok als een los geweest !ook die in de watervangbak! en eventueel behandeld met wd40 of contactspray? Luchtfilter open?
Alle zekeringen heel?

alexander251 (0), 19 jaar geleden

ja, helaas alles is al gecheckt door een garage. Zij konden niks vinden.

maurice7553 (0) PRO, 19 jaar geleden

hey staat de onsteking wel op tijd ? en de rest van je distrubutie?
su6

alexander251 (0), 19 jaar geleden

het was de thermosensor en tevens was de verstuiver stuk. bedankt voor de reacties.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.