Volkswagen POLO 1999: Ventilator draait niet

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AEE, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 55

Koelwater temperatuur word te hoog, ventilator draait niet. Bij doorlussen op de sensor stekker bij de radiator alleen langzame snelheid. In mijn duitse handboek staat een elektrisch schema zonder de koelvin. Op internet nog niet het juiste schema kunnen vinden. Er zit een 3 potige sensor in de radiator met een ronde stekker. De draadkleuren op die stekker komen niet overeen met de drie draadkleuren op de ventilator. Wie kan mij aan het juiste schema helpen? Het zou natuurlijk kunnen zijn dat het hoge snelheids deel van ventilator defect is, maar komt dat wel eens voor? Ik heb het vermoeden dan hier via een relais geschakeld word?
Bij voorbaat dank voor jullie reactie.
Groet, Berend

motorfiets

Geplaatst door motorfiets (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1620) PRO, 4 jaar geleden

Als je drie draden in je stekker zitten , dan gaat het direct naar de fan , 1 langzame en de andere doorlussing snel , denk dat je 2 storingen hebt de sensor en de snelle stand van je ventilatormotor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.