Volkswagen GOLF 2010: Verschillend gedrag klapsleutel afstandsbedieningen.

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CAX, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 90

Goedenavond,

Ik had één werkende klapsleutel met afstandsbediening (sleutel één). Als ik met deze de deuren, anders dan de bestuurderskant, wil ontgrendelen moet ik twee maal klikken op de ontgrendelknop.

Nu heb ik vandaag een extra klapsleutel laten programmeren (sleutel twee). Bij deze sleutel hoef ik maar één maal te klikken om alle portieren te ontgrendelen.

De programmeur heeft via de laptop de auto uitgelezen en deze gaf aan dat het dubbel klikken voor ontgrendelen uitgeschakeld stond. Hij had in de tijd die hij nog had om mij te helpen geen oplossing hiervoor.

Heeft iemand een idee hoe ik het voor sleutel één ook zo krijg dat ik maar één maal hoef te klikken om alle portieren te ontgrendelen?

Alvast bedankt en groet
Gerrie

Gerrie-M

Geplaatst door Gerrie-M (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.