Volkswagen Lupo: versnellingsbak

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

een vraag is zo'n bak zelf te reviseren, en wat gaat er in kapot

stopijzer

Geplaatst door stopijzer (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Lupo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kleijn (0), 15 jaar geleden

hoevaak heb je zoiets gedaan heb je het gereed schap . Wat kan er kapot .Ik denk als je moet vragen hoe het gaat dat er meer kapot gaat als dat je repareerd groetjes willem2

stopijzer (0), 15 jaar geleden

mijn vraag was bedoeld om te weten te komen of zelf reviseren beterkoop is dan een ruilbak;en niet om een of ander lulverhaal van iemand

ricky (0) PRO, 15 jaar geleden

[quote=stopijzer]mijn vraag was bedoeld om te weten te komen of zelf reviseren beterkoop is dan een ruilbak;en niet om een of ander lulverhaal van iemand[/quote]
Lekker antwoord geef jij!
Hoe kunnen wij nou weten of het goed koper is om zelf te doen als we niet eens weten of JIJ dat wel kan?
Wat Willem bedoeld is als je dit al gaat vragen wij eigenlijk al weten dat je er geen ervaring mee hebt,want een ervaren monteur weet dat zelf reviseren meestal goedkoper is.
Dus als je er goed in bent kan het goedkoper zijn,maar als je niks van een versnellingsbak en de werking hiervan weet,dan wordt het alleen maar duurder.
Dus heb je de juiste kennis van zaken:dan zelf doen. Snap je er niks van:dan lekker vanaf blijven,en in het vervolg gewoon een normaal antwoord geven dan heb je ook kans dat er iemand reageert!

ricky01 (0), 15 jaar geleden

Echt hè .. normaal praten kan ook!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.