Volkswagen Caddy Pickup: Versnellingsbak

Bouwjaar: 1984

Hallo,

Ik heb sins gisteren een caddy pickup uit 1984. Er is alleen een probleem waar ik mee vast loop. De versnellingsbak werkt niet helemaal goed. Ik krijg hem aleen in ze 3e en 4e versnelling. Dit heeft volgens mij temaken met het afstellen van de versneliingsstangen? Ik heb dit nog nooit gedaan bij een caddy, dus ik zou graag meer informatie en of documentatie uit een werkplaats handleiding hierover willen hebben. Het gaat om een 1600 TD met een 5 bak uit een golf II.

Ik heb gehoord dat er bij de VW dealer een Revisie (stangen) setjes te bestellen is, maar of ik de bak hiermee goed werkend krijg?

Alvast bedankt voor de informatie

Groeten Arjan...

Arjan587

Geplaatst door Arjan587 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Thijs11395 (0) PRO, 19 jaar geleden

Arjan, probeer het anders ook eens op http://www.vwcaddyforum.nl/, daar zitten de nodige specialisten in Caddy I.

Succes, Thijs

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

duidelijk, de stangen van een 4 bak (caddy I 1984 is nooit met 5 bak geleverd) zijn anders van lengte. Dit houd in dat jij nu te korte of te lange schakelstangen hebt. Kunt blijven afstellen totdat je een ons weegt, hij gaat het niet doen.

Remedie. Schakelstangen halen van een golf1 of cabrio I met 5 bak, nieuw bij de dealer.

(zie je postvakje voor de onderdeellijst hiervan)

succes

Arjan587 (0), 19 jaar geleden

Hallo HArry,

Bedankt voor de schema's die je mijn hebt gemailt. Ik ga er morgen aan beginnen, ik ben benieuwd.

Groeten Arjan...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.