Volkswagen Golf: versnellingsbak

Bouwjaar: 1992

het is een 1800cc een 8klepper met carburator die in een golf 1 cabrio zit en ik zou graag hebben dat men auto wat rapper optrekt maar welke versnellingsbak is het best of maakt dat ni veel verschil?

ruben10539

Geplaatst door ruben10539 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

snowman11002 (0), 18 jaar geleden

Pieter > ik denk niet dat je het nu al bij de versnellingsbak moet gaan zoeken zodat jouw auto wat rapper weg zal zijn daarvoor zijn eerst wel vele andere mogelijkheden te bedenken.

Het ligt er ook maar aan hoe rap jij je eigen verplaatsen wil,en doorgaans zal een betere ademhaling van het in en uitlaatsysteem en met iets voorontsteking / ect al een goede verbetering kunnen opleveren indien het teminste met voldoende kennis gedaan word, en de juiste afgestemde onderdelen hiervoor gemonteerd worden. Dan kun je daar zeker enkele pk's mee verdienden maar zoals iedere auto - techneut weet kost elke ''werkelijke PK''veel geld da's zeker weten.

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.