Volkswagen Golf: versnellingsbak

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16v

hallo wie weet wat dik kan zijn mijn versnellingsbak maakt geluid als ik de kopeling los heb. zal dit de drukgroep wezen?. floris

floris3067

Geplaatst door floris3067 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Potlood (0), 16 jaar geleden

Floris,

Als de bak geluid maakt als je de koppeling niet ingetrapt heb is dat juist niet het druklager omdat deze dan niet tegen je drukgroep aangedrukt wordt en dan dus ook niet draait.

Als de bak herrie maakt als de de koppeling niet ingetrapt heb duidt dit op mechanische schade in de bak zelf. Of hij hiermee oud wordt is altijd de vraag, kan lang goed gaan of morgen over wezen.

Ik hoop dat je hier wat mee kan en we horen van je.

M.v.g,

Harrie

floris3067 (0), 16 jaar geleden

zal het dus niet mogelijk zijn dat dit iets anders is.het maakt niet veel lawaai maar je hoort wel wat kan dit niet iets zijn gewoon met de koppeling. wand het is ook nog een versnelingsbak die nog geen 7000km heeft gedraait gr floris

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.