Volkswagen Golf III : Versnellingsbak doet het alleen in z'n 2 en 4

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: vr6

Gisteravond heb ik mijn auto van de garageplek in z'n achteruit gereden en heb ongeveer een half uur de auto stationair laten lopen omdat er een opstopping was. Toen ik dus eindelijk mocht rijden kwam ik bijna de berg niet op in de 1 al stotterend kwam ik boven. Ik heb nog gedacht dat ik hem in de verkeerde versnelling had zitten maar naar 10x proberen was dat niet het geval.
De auto wil nog wel stotterend weg rijden in de 1 en de 2de versnelling geen probleem maar wil ik naar de 3de versnelling dan lijkt het wel of die dan terugschakelt of dat die hem dan gewoon niet pakt. De 4de is ook geen probleem maar de 5de versnelling doet het ook niet. Tevens kan ik ook niet achteruit rijden want dan rij ik alsnog vooruit. Wat kan dit zijn?

Henny70

Geplaatst door Henny70 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 15 jaar geleden

is kabelschakeling, eerst alles eens afstellen, met speciale mal overigens.

johan1989 (0) PRO, 15 jaar geleden

je hebt een van de schakel stangen losl iggen deze zijn van plastic en willen na verloop van tijd wel eens los schieten kan je van bovenaf achter de motor langs wel bij kan je hem er weer opdrukken...
gaat dan mischien eerst wel weer een week goed maar ik zou toch ff een nieuwe bestellen als ik jou was....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.