Volkswagen Golf: verwarming heeft kuren

Bouwjaar: 1986

Heren, na 15 km te hebben gereden werd de lucht kouder in de auto. Ik heb alle slangen gecontroleerd, die zijn goed. De slang die het dasboard ingaat was koud. In deze slang zit een tussenstuk die ik 2 jr. gelden heb vervangen . Toen was dat het euvel. Is dit nu weer de boos-doender?. Op de terrugweg werd de auto weer warm van binnen, maar als ik hem op stand 3 zet ( vol open)blaasd hij geen hete lucht maar lauwe lucht.

Wie weet wat er mankeert.

Alvast bedankt

vw-hobby

Geplaatst door vw-hobby (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

kan 2 dingen zijn, de thermostaat, maar dan komt de temperatuurmeter ook niet omhoog. anders is het de modificatie die tussen de kachelslangen gebouwd is. is een zwart huisje met een dun slangetje naar de andere kachelslang toe.

succes

vw-hobby (0), 19 jaar geleden

Harry,

Ik heb deze 2 jr. geleden vervangen, kan het zijn dat het nu alweer stuk is? Hij wordt wel warm maar niet meer heet als ik de blower op max. zet. De temperatuurmeter komt gewoon omhoog.

Gr, Roland

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

ja, kan weer stuk zijn. Wordt de motor wel goed warm??

vw-hobby (0), 19 jaar geleden

ja de motor wordt goed warm. De temperatuurmeter staat netjes in het midden, alles doet het goed. Toch vreemd dat het na 2 jr weer kapot gaat terwijl ik max. maar 10.000 per jaar rijd.

Gr, Roland

vw-hobby (0), 19 jaar geleden

Harry,

Ik heb vandaag weer met de auto gereden,na een tijdje op de snelweg wordt het opeens koud. De meter loopt dan ook wat meer naar rechts op. Na 5/10 min. wordt het weer warm maar er komt wel een rare lucht mee. Alle slangen heb ik gecontroleerd, degene die het daschbord ingaat is warm ( rechts ) degene die het dasbord uitkomt ( met de pijl die naar de motor wijst)is koud/er. Hoort deze ook warm te zijn?

Ik hoop dat je mij kan helpen, het is koud in de auto op dit moment.

Gr, Roland

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.