Volkswagen Golf: Verwarmingselementen koelvloeistof

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: AHU 1.9 TDI

Wie kan mij vertellen wanneer de elektrische verwarmingsstiften van het koelsysteem behoren te werken. Deze (3) zitten in een huis bij de cilinderkop.

fkha

Geplaatst door fkha (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Santa (0), 17 jaar geleden

Voorzover IK weet werkt er bij de in ons land geleverde auto's slechts 1 stift. De overige zijn bedoeld voor bijv. de scandinavische landen.
Ze dienen er voor om het koelwater wat sneller op te warmen zodat de kachel wat sneller warm wordt bij lage buitentemperaturen.

peugeot206 (0), 17 jaar geleden

.

fkha (0), 17 jaar geleden

Het kan wel kloppen dat er in mijn auto 3 verwarmingsstiften gemonteerd zijn, het is nl. een auto op duits kenteken.
Weet je ook toevallig hoe en wanneer het systeem gaat werken? Ik zit nl. met de gedachten te spelen om ze via een tijdrelais en een handbediende schakelaar te laten werken. Toch wil ik eerst weten wat de eventuele gevolgen kunnen zijn van zo´n aanpassing.

Mvg. Frans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.