Volkswagen GOLF: Vocht in koplampen

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: AUS, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Hallo,

Van de week heb ik xenon verlichting in mijn auto geplaatst. De t10 lampjes zijn ook vervangen door led verlichting. Gisteren viel me ineens op dat er in beide koplampen erg veel vocht/condens zat. Heb zelf al even gecheckt of alle rubbers en het afdekplaatje goed zaten maar dat zat allemaal goed. Waar kan dit aanliggen en/of hoe haal ik het vocht uit de koplampen.

Groeten Bastiaan

BastiaanGolf4

Geplaatst door BastiaanGolf4 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ferdinand (60), 4 jaar geleden

Kan zijn dat bij het plaatsen wat vocht naar binnen is gekomen.Ik zou de rubbers even naar achteren doen en met een fohn de binnenkant drogen.Als er vocht blijft komen komt het waarschijnlijk door de naden van de lamp die lekken.Ik haal dan de lamp eruit en kit de naden dicht.
Ferry

BastiaanGolf4 (0), 4 jaar geleden

Ik heb nu de kapjes achter de lamp eraf gehad en een tijdje ermee gereden, meeste vocht is er nu uit. Auto staat nu in de hele dag in de zon dus hopen dat het vochtvrij is eind vd dag
Bastiaan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.