Volkswagen golf cabrio: volkswagen

Bouwjaar: 1994

ik zou graag wat meer over mijn auto te weten komen wie de vorige eigenaar was enz ik ben de eerste eigenaar hier in nederland auto komt uit belgie hoe kom ik er achter wie de vorige eigenaar was waar hij is verkocht in belgie weet iemand dit
mischien iemand van de profesionals die bij volkswagen dealer werkt ik weet dat hij op transport is gekomen uit belgie
waar kan ik vinden waneer hij naar nederland is gekomen

dennis2129

Geplaatst door dennis2129 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

audia4 (0) PRO, 20 jaar geleden

Afgiftedatum deel 1 is wanneer hij in nederland een kenteken heeft gekregen, rest kun je niet meer achterhalen. Helaas.

carmania2000 (0) PRO, 20 jaar geleden

moet mijn collega gelijk geven. Denk dat het heel moeilijk is om nog iets van gegevens vast te krijgen. Het is maar sinds het begin van het jaar dat alle gegevens van de wagens worden opgeslagen in een databank. Deze databank kan door de dealers geraadpleegd worden via de chassisnummer van de wagen.
Maar aangezien jou wagen van 94 dateert vermoed ik niet dat er ergens nog gegevens van te vinden zijn.

Xander12358 (0), 18 jaar geleden

Hier zijn alleen de gegevens te vinden omtrendt wanneer de auto is ingevoerd e.d. Maar dit is ook op je kentekenbewijs te vinden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.