Volkswagen golf 3 diesel: rijdt niet in versnelling

Bouwjaar: 1996

auto rijdt niet meer als je probeert weg te rijden 2 weken geleden koppeling nog getest maar was goed slipte niet het is een diesel had wel laatst problemen als je optrok in de 1 dan stuiterde die wel eens
mvrg

hus104

Geplaatst door hus104 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

audia4 (0) PRO, 20 jaar geleden

homokineet koppeling aan de versnellingsbakzijde uit elkaar gerold. Kijk eens of de rubber hoes nog heel is, is deze uit elkaar gereten weet je genoeg.

Zijn de aandrijfassen in takt heb je kans op een drukgroep die totaal losgebroken is van de splainverbinding van de priseas.

Versnellingsbak compleet de soep ingelopen kan ook nog. Rijdt hij toevallig nog wel in zijn 2 of 3 weg??

succes

hus104 (0), 20 jaar geleden

nee in zijn 2 of 3 rijdt ie ook niet weg

lightsomedog (0) PRO, 20 jaar geleden

wat gebeurt er als je de koppeling laat opkomen?

hus104 (0), 20 jaar geleden

helemaal niks alle versnellingen niet. zet hem in de versnellingen en laat koppeling opkomen met beetje gas maar toeren maakt ie wel maar ik kom gewoon niet voor of achteruit

H&k (0), 20 jaar geleden

Ik sluit me aan bij de opmerking van Harry. controleer die homokineten ff!

Heeft de koppeling (het pedaal) wel weerstand, zoals normaal.
Staat de auto wel IN de versnelling?? Voel of de pook wel een klik geeft bij inschakelen. Zit er niet ergens een nylon koppeling in de stangen van de pook naar de bak? Zit die los of is totaal uitgesleten...dan komt ie niet in de versnelling!
Succes

hus104 (0), 20 jaar geleden

het was toch de koppeling zegt de garage had nog 1 maand garantie in ieder geval allemaal bedankt voor jullie tips

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.