Volkswagen VR6 2.8: Knipperend mistlampje

Bouwjaar: 1992


Als ik mijn knipperlicht uitzet, naar links of rechts, gaat mijn lampje van m´n mistlicht zachtjes meeknipperen. Heb al gekeken of er een lampje kapot was, maar helaas. Is dit een aarde probleem, en zo ja, waar kan ik dan het beste gaan zoeken ??

211074

Geplaatst door 211074 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

raymond_hoste (0), 20 jaar geleden

Hallo,
Ik heb dit zelf gehad bij mijn golf 3 uit `94.Het probleem zat hem toen in de achterlicht-units.Waren de massapunten door gebrand in de multistekker ik had het ook als ik op de rem trapte.Andere stekker monteren en lampenunit vervangen(was gesmolten).
Succes

211074 (0), 20 jaar geleden

Heb je dit probleem toen zelf opgelost, en evt hoe ?
Kun je me uiteleggen wat je toen gedaan hebt.
Een wat waren de kosten voor de onderdelen ?

Dank je voor de moeite.

Jeroen

raymond_hoste (0), 20 jaar geleden

hallo jeroen,
Ik heb het probleem toen zelf opgelost.Bij de dealer een andere stekker gehaald met losse pinnetjes.
Het stekkerhuisje kun je open klappen.Draden opnieuw afgestript en nieuwe pinnetjes aan gemaakt en kun je erin schuiven(kun je allemaal bij de dealer halen).Je moet wel kijken of het bij het probleem hetzelfde is.Bij mij kon je zien dat de stekker gesmolten was!Ik vermoet dat het bij jou ook zo is.De kosten van die reparatie weet ik niet meer.Het is aardig pruts werk!
Succes.Jeroen

211074 (0), 20 jaar geleden

Hoi Raymond,

ik heb even alle draden en stekkers nog eens nagelopen en de stekker van mijn linker achterlichtunit er opnieuw in gedaan.
Vervolgens was het probleem weg, Dus toch misschien last gehad van een los contact. mocht het probleem weer terug komen kan ik je advies toch evt. gebruiken. Bedankt voor je reacties. Jeroen

audia4 (0) PRO, 20 jaar geleden

Kan ook het massapunt (bruin draadje met ringoogje aan chassis) in de kofferbak zijn, kabelboom volgen kom je hem vanzelf tegen. Totaal verrotte geleidingsplaten van de achterlichten (het deel waar de bolletjes op zitten) komt ook voor door lekkage langs de lichtunits. Nieuwe halen (op de sloop) is een oplossing maar dan ook de lichtunit zelf losmaken en afkitten waar ze op de carrosserie afdichten.

succes

raymond_hoste (0), 20 jaar geleden

Hallo jeroen
Volgens mij is het wel het zelfde probleem als wat ik had.Trek de stekkers er eens voor de zekerheid er eens af.Kijk of de massa erniet van gesolten is voor eventieule kortsluiting.
Succes Raymond

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.