Volkswagen golf 2.0 gti 2E motor: keuring

Bouwjaar: 1992

het volgende de kat rammelt nu kan ik nergens een kat vinden kan iemand mij vertellen als ik die kat leeg haal of ik hem door de keuring krijg en hoe ik het co2 omlaag krijg?



mvg barry

barry828

Geplaatst door barry828 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

raymond_hoste (0), 20 jaar geleden

Hallo,
Ik denk als je de kathelysator leeg maakt dat de co-gehalte te hoog wordt.Maar je kunt hem volgens mij wel terug draaien maar dat zou ik niet doen het wordt allemaal electronisch geregeld.
Succes

blijegeit (0) PRO, 20 jaar geleden

in de kath zit een heel systeem dat de uitlaatgassen filterd, als je deze eruit gaat (laat) halen, dan krijg je een totaal beroerd lopende motor omdat de centrale regelunit dit probleem gaat proberenm bij te regelen....

En en kath is best te vinden.. al eens van de onderdelen lijn gehoord? deze zoekt alle auto sloops voor je af..... (luxe he ;) )

suc6 ermee

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.