Volkswagen Polo: Volkswagen polo

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 55kw/ 1.4 i

Beste mensen,

Ik heb ineens een probleem met mijn auto.
Tijdens het rijden, bij het afremmen of stationair draaien valt de motor uit. Wat is de orzaak en vooral, wat kan eraan gedaan worden, door wie en wat zijn ongeveer de kosten? Ik hoop gauw te vernemen hoe het probleem verholpen kan worden.


Alvast bedankt!

groet,
Frank

FrankSoeltaansingh

Geplaatst door FrankSoeltaansingh (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Antwoorden op jouw e-mail adres is niet de opzet van problemcar, we willen er allemaal van leren dus lezen hier graag de oplossingen.

Hans

hellbat (0) PRO, 15 jaar geleden

je hebt waarschijnlijk een jaar of 2 geleden met te weinig olie gereden, daardoor hebben de zuigerveren op hun donder gehad, en heb je compressieverlies op cilinder 2 en 3, daardoor slaat hij af als hij warm is. Mogelijkheid 1 is een nieuwe motor dan ben je overal vanaf. kosten ongeveer 3000 euro.


Mogelijkheid 2, er zit een los contactje aan de temperatuurvoeler, waardoor de ecu een verkeerde waarde krijgt, zet er een nieuw amp-tje aan, en je bent voor 50 ct klaar.

LAAT DAT DING EERST EENS UITLEZEN.

Groeten Marcel

FrankSoeltaansingh (0), 15 jaar geleden

Hans,
Bedankt voor de prompte reactie.
Echter, wat is een amp-tje?
Waar kan ik die viden in de auto en waar koop ik hem?

Bedankt!

P.S. Moderator,
Excuus voor het eventuele ongenoegen. Ik ondersteun het streven.

hellbat (0) PRO, 15 jaar geleden

amp-tje, is een vakjargon voor een los stekkertje ( veelal wordt het merk AMP gebruikt ).

Laat de auto eerst uitlezen, een haperende motor kan vele oorzaken hebben, met elk hun eigen oplossingen en kostenpost. Het is zonder richtlijn onmogelijk te zeggen wat de oorzaak van jouw storing is. Daarom, indien er een storingscode gevonden wordt, weten we in elk geval welke hoek het probleem gezocht moet worden. Dat was ook de steek onder mijn vorige post, het kan variëren tussen een los stekkertje, en een volledig versleten motorblok.

Rij dus even langs een garage, en laat een monteur even een diagnosetool aan de auto hangen, de meeste garage's hebben hier wel spullen voor in huis. Eventueel kan die man ook gelijk zeggen wat een eventuele reparatie gaat kosten.

Groeten Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.