Volkswagen Lt 28: voorgloeiboegies

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: LT28 2.5SDI

Geachte, wie kan mij uitleggen of dat een LT28 2.5SDI wel of geen voorgloeiboegies heeft, en als deze aanwezig zijn, waar precies, want ik kan ze nergens vinden. Het probleem is dat na het starten en wegrijden, het controle lampje weer gaat knipperen en na enige tijd te hebben voor gegloeid gaat deze weer uit. Ik heb vernomen dat de boegies vervangen moeten worden, maar aan welke kant van de motor deze zijn bevestigd, kan ik niet vinden. Ik verneem graag jullie reacties. Met vr. gr., Mo.

mercedes240D

Geplaatst door mercedes240D (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen LT? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Jan227 (5) PRO, 14 jaar geleden

Hallo, de 2.5 sdi heeft inderdaad wel gloeibougies, zitten naast de verstuivers. Voorgloeilampje wordt bij deze motoren ook gebruikt als indicatielampje voor een motorstoring. Uit (laten) lezen dus. Controleer de werking van de remlichten eens, vaak zit daar de storing. Groet Jan227

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen LT of stel zelf een nieuwe vraag.