Volkswagen Caddy: VW Caddy / Seat Inca rijdt niet meer achteruit, versnellingsbak

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 SDI

Hallo allemaal,

Ik reed toen net een stuk achteruit (50-100 meter) en ineens sprong de pook uit zijn achteruitversnelling zo in zijn vrij. Nu is het zo dat als ik hem in zijn achteruit zet de pook heel erg zwaar gaat, soms ook wel gewoon soepel, maar dan krijg ik hem er amper uit. Als ik de koppeling dan laat opkomen hoor ik een krakend geluid.
Nu merkte ik al dat wanneer ik achteruit reed dat er al een klappend geluid ergens vandaan kwam maar mij werd gezegd dat alle auto's dat hebben maar dat het bij mijn auto minder geisoleerd is.

Nu ga ik er dus van uit dat mijn achteruitversnelling stuk is. Of is het wat anders? En wat gaat mij dit waarschijnlijk kosten?

Graag hoor ik van jullie, alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Remi

Remi92

Geplaatst door Remi92 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Peter Schouten (0), 13 jaar geleden

Als je een beetje mazzel hebt is het alleen de schakelstang die even moet worden afgesteld.

suc6
Peter

Peter Schouten (0), 13 jaar geleden

En, any news?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.