Volkswagen Golf: vw golf 3 loopt slecht stationair

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

Mijn vw loopt slecht stationair(lijkt op 3 cilinders te lopen) slecht. Als ik de vacuumslang uit de rembekrachtiger haal loopt hij goed. Ik heb de bougiekabels en de bougies vernieuwd.Ik heb ook de compressie gemeten, 1 cilinder had iets minder compressie dan de andere 3. De contacten van de verdelerkap en de rotor heb ik schoongemaakt maar zagen er nog goed uit. Heeft iemand een oplossing voor mijn probleem.

theo bottram

Geplaatst door theo bottram (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (10) PRO, 17 jaar geleden

je schrijft dat als je de leiding van de rem bekrachtiger los trekt dat hij goed loopt ik ga er van uit dat je deze dan af plugt.
je zou dan dus denken dat hij valse lucht trekt via de bekrachtiger en aan jou verhaal telezen maak ik eruit op dat je dus daar moet zoeken.

groetjes jan.

Potlood (0), 17 jaar geleden

Theo,

Op het moment dat je de slang van de rembekrachtiger loskoppelt trekt de motor inderdaad valse lucht. Hierdoor gaat deze veel armer lopen, als op dit moment het probleem zich niet meer voordoet kunnen we misschien concluderen dat de motor in de basis veel te rijk loopt. Hier zijn uiteraard een heleboel oorzaken voor te noemen.

Als je de slang idd helemaal afplugd heeft Jan gelijk, dan zit het probleem waarschijnlijk in een vacuum lek op de rembekrachtiger

We horen van je,

M.v.g,

Harrie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.