Volkswagen Golf V: VW Golf of Seat Leon?

Bouwjaar: 2005

Hey

ik sta voor de hartverscheurende keuze om een Volkswagen Golf of een Seat Leon 1.9TDi aan te schaffen. Ik dacht dat die wagens gelijkwaardig waren aan kwaliteit. Toch merk ik een stevig prijsverschil (de Golf is toch een 2000¤ duurder met dezelfde uitrusting) tussen beide wagens.
Heeft iemand een suggestie welke wagen ik mij het beste aanschaf?
Alvast bedankt

Fredo

Geplaatst door Fredo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

neem de seat, is stukken goedkoper en even goed.

om de latere inruil prijs hoef je het niet te laten, want wees nou eens eerlijk, waar je ook mee komt te inruilen het is geen zak waard.

vraagje (0), 18 jaar geleden

seat net zo goed maar golf kwa inruil later veel lager dan seat dus verhaal hier boven ben ik niet mee eens
en ja als je nu 2000 euro minder betaaldt kan je dat mischien verrekennen met inruil later
suc6 met je keuze

RPC (0), 18 jaar geleden

Allebei niets mis mee (heb zelf in een Golf gestuurd en dat was erg lekker...). Seat is minimaal minder kwaliteit (meestal alleen voor het oog, zoals interieur) Techniek hetzelfde. Hou er wel rekening mee dat in september de nieuwe Leon uitkomt. De oude zal dan iets in inruilwaarde zakken (en de nieuwe is altijd duurder).

Maar dat is allemaal rationeel.
Ga voor de emotie en kies gewoon de welke je het mooiste vind!

Fredo (0), 18 jaar geleden

Bedankt mannen voor de reacties. RPC, "Ga voor de emotie en kies gewoon de welke je het mooiste vind!" Dat is het hem nu juist. Ik vind ze allemaal even mooi. Toch denk ik dat ik voor de Seat ga gaan. Interieur is iets kleiner, maar de prijs geeft toch wel de doorslag (zeker ook die van het onderhoud)

Merci

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.