Volkswagen Polo: VW Polo 1.4 benz valt soms stil bij het koppelen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hey iedereen !

Ik heb een VW Polo die de laatste tijd meer en meer stilvalt bij het koppelen. Moment dat ik een stoplicht of een kruispunt nader, heeft de wagen de neiging om net niet stil te vallen. Het tekentje van de batterij verschijnt even op de dashbord en gaat weer weg. Dit bij het indrukken van de koppeling. Soms valt de wagen helemaal stil en moet ik het weer opstarten. Heb net een grote onderhoud gehad ( bougies, brandstoffilter, luchtfilter,...), maar het probleem doet zich nog steeds voort. De stationaire toerental staat op 900. Heb het aan verschillende garagisten gevraagd, maar geven telkens een ander antwoord.

Kan er iemand mij helpen of heeft iemand een idee?

Alvast bedankt!!

Groeten

Polo_Freak

Geplaatst door Polo_Freak (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (10) PRO, 12 jaar geleden

eerst storing uitlezen staat daar niks dan de gasklep reinigen en opnieuw in de bassisstand zetten.

groetjes jan.

Polo_Freak (0), 12 jaar geleden

Hallo Jan

Ik was van plan om dat morgen te doen. Ik heb een afspraak gemaakt met een garagist, die veel weet heeft over VW. Ik dacht daar ook aan , maar was niet zeker. Ik dank je alvast voor je reactie en zal je laten weten wat het is. Ik houd je op de hoogte.


Groeten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.