Volkswagen Polo: vw polo schokt bij optrekken

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo,

Ik heb een vraag, heb een VW Polo 1.4 van 1999
En heel af en toe begint de auto kracht te verliezen bij het optrekken, heel af en toe bij koude motor, maar het meest als ik al een tijdje aan het rijden ben en je moet vaak stoppen etc.
De auto heeft een beurt gehad, nieuwe luchtfilter etc. Ook zijn er geen storingen of iets dergelijks gevonden, tenminste niet dat mij is verteld. Brandstof verbruik is naar mijn gevoel goed.
Heb zelf ook al naar de bobine, bougie en kabels gekeken en kon daar verder niks raars vinden of zien.

Iemand enig idee?

Mvg

navarox

Geplaatst door navarox (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Laat hem eens stationair draaien en sproei met een plantenspuit eens water over de bougiekabels en de doppen en ook over de bobine heen, de motor mag geen enkele reactie geven, zo ja dan is daar ergens het probleem.
Ook kan je de verdelerkap eens verwijderen en kijken of deze nog goed is en of de rotor nog goed is en of de rotoras geen zijwaardse speling heeft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.