Volkswagen Touran 2007: Vw Touran 1.4 Tsi oliedruk melding.

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: BMY, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 103

Hallo, ik heb een Vw Touran 1.4 tsi uit 2007 met 267.000 km op de teller. Ik heb al een paar keer de melding gehad: oliedrük nicht in ordnung. Als ik dan olie peil en oliepeil staat dan op half en hem bijvul tot vol en opnieuw start is de melding weg. De auto lekt olie links boven de dynamo. Eerst liep de olie boven op de dynamo. Na vervanging multiriem loopt de olie nu vlak achter de dynamo langs. Er zitten geen foutcodes in het systeem. Distributie ratelt niet. Loopt verder normaal. Wat zou het kunnen zijn? Vriendelijke groet, Robert.

Ronert68

Geplaatst door Ronert68 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touran? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (275) PRO, 1 jaar geleden

Zou eerst eens kijken waar de lekkage vandaan komt .
Is het niet zo dat de melding gaat over te laag olie niveau en niet over te lage druk ? Als de lekkage komt uit het oliekanaal naar de kop dan gaat het wel een keer verkeerd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.