Volkswagen Golf V: Waar startmotor van Golf V diesel 2005 TDI 90pk BRU vervangen?

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDI 90pk 66kw BRU

Hallo allen,

Ik ben helemaal nieuw op dit forum. Volgde als leek wel altijd het een en ander maar hoefde nooit iets te plaatsen tot nu...

Ik heb een Golf V TDI 66kw 90pk motorcode BRU uit 2005 met 160.000km op de teller. Welnu, de motor start niet goed als hij warm is. Ik heb alles al gelezen en laten nakijken. Software aanpassen doe ik niet omdat hij voorheen wel goed starte met warme motor. Doe ik dus liever niet. Voor de rest is de auto prima in orde. Alleen start bij warme motor is ruk.
Conclusie; startmotor vervangen voor een nieuwe originele of "imitatie" van Bosch, dat maakt mij niet uit.
Nu kreeg ik van een dealer bij ons een prijs op; € XXXXvoor een Bosch startmotor inclusief plaatsen en de btw.

Gerard


Het vermelden van prijzen heeft geen toegevoegde waarde voor de vraag en is derhalve ook niet toegestaan.
Dit omdat een vergelijk van het geleverde werk vooraf niet mogelijk is.

GerardHdorp

Geplaatst door GerardHdorp (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Het plaatsen van oproepen van “goedkope(re) en betrouwbare adressen” voor het leveren van onderdelen en/of reparatie cq.onderhoud van een auto is niet de doelstelling van Problemcar.nl en derhalve ook niet toegestaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.